Nieuws

Xprtise aanwezig bij de VOV-beurs in Gent op 4 juni a.s.

  • Susanne Sterkenburg

‘Connecting L&D’; leren, inspireren en netwerken in België

De wereld van Learning & Development verandert razendsnel. Steeds meer nieuwe technologieën, nieuwe trends en nieuwe werkvormen zorgen voor grote uitdagingen voor L&D-professionals. De VOV-Beurs, georganiseerd door VOV lerend netwerk is dé dag voor iedereen die zich beweegt in het L&D-vak. Een ideale plek voor Vlaamse L&D-professionals om te netwerken, inspiratie op te doen en bij te leren.

Xprtise is samen met Bob Mosher en Donald Clark, aanwezig als standhouder én spreker op de VOV-beurs. Kom op dinsdag 4 juni a.s. naar het Gent ICC International Convention Center en doe mee aan onze workshop!

Hoe breng je leren naar de werkplek? Ontdek de kracht van de 5 Moments of Need®methodologie.

Bij werkplekleeroplossingen gaat het om de keuze van de juiste ontwikkelmethodiek en de inzet van de juiste technologie. De 5 Moments of Need® gaat uit van vijf momenten van leerbehoeften waar je mee geconfronteerd wordt. Het leren wordt gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren meetbaar wordt. In zijn workshop licht Xprtise CEO Alfred Remmits de aanpak toe én laat hij toepassingen van de aanpak zien met voorbeelden bij Nederlandse en Amerikaanse organisaties. Leer van de voorbeelden en krijg inspiratie hoe je een bijdrage kunt leveren aan het verhogen en verbeteren van de performance van jouw medewerkers.

Ben je er ook bij?

Waardevolle ontmoetingen, informele sfeer en bijzondere inzichten, daar gaat VOV lerend netwerk voor. Zien we je 4 juni a.s. in Gent? Bekijk het volledige programma hier.

Over VOV lerend netwerk

Vanuit praktijk, beleid en wetenschap wil VOV haar leden informeren, inspireren, ondersteunen en verbinden met kennis, ervaringen en vooral haar collega-L&D’ers. VOV is ervan overtuigd dat leren en ontwikkelen op de werkvloer een positief effect heeft op individuen, teams en organisatie. Zij streven er dan ook naar dit op de agenda te zetten bij iedereen die invloed heeft op het L&D-proces in een professioneel kader.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch