Events

5 Moments of Need® Designer Certificate-opleiding

  • 23/09/2024
  • 09:00
  • 's-Hertogenbosch

Ga direct aan de slag met het ontwerpen van werkplek leeroplossingen voor jouw eigen organisatie.

Tijdens de 5 Moments of Need® Designer opleiding leer je in ongeveer vier maanden tijd alle ins en outs van de methodologie, ontwikkeld door Conrad Gottfredson en Bob Mosher. In een groep van maximaal zestien L&D professionals werk je toe naar het behalen van het 5 Moments of Need® Designer Certificaat.

De opzet van de opleiding is uniek, omdat de praktijkopdracht in het Nederlands uitgevoerd kan worden én het Learning Experience & Performance Plan (LEaP) wordt omgezet in een Proof of Concept (PoC) in een Digitale Coach met een relevante werkplekleeroplossing voor een specifiek vraagstuk van de eigen organisatie. Met de PoC toon je aan dat je in staat bent om zelfstandig een ontwerp te maken. Deze blijft twee maanden na afloop van de opleiding beschikbaar.

Tijdens de opleiding leer je hoe je:

  • Traditionele klassikale instructietijd met 30-50% vermindert
  • Werkonderbrekingen en onnodige zoektijd vermindert
  • De vindbaarheid van beschikbare bronnen voor werknemers verhoogt terwijl ze aan het werk zijn
  • Presteren ondersteunt en efficiëntie verbetert
  • Betekenisvolle data analyseert en rapporteert

Naast de live en virtuele sessies met de hele groep, vindt er een persoonlijke intake plaats en word je individueel ondersteund wanneer je de kennis gaat toepassen binnen jouw eigen praktijkopdracht.Daarnaast krijg je toegang tot de EnABLE digital coach omgeving waarin alle materialen en voorbeelden zijn opgenomen die nodig zijn om de opleiding af te ronden.

Praktische details

Het opleidingsprogramma heeft een doorlooptijd van ongeveer vier maanden met een individuele tijdsinvestering van +/- 60 tot 80 uur. De investering voor het complete programma bedraagt €2.995,- (ex BTW). Groepskorting is mogelijk op aanvraag. We hanteren groepen van maximaal 16 deelnemers. In-company 5 Moments of Need® opleidingen zijn mogelijk op aanvraag.

Onze trainers

5 Moments of Need® trainers

Onze trainers zijn gecertificeerde 5 Moments of Need® trainers.

Thomas van Kerkhof

Consultant

Jo Buuts

Senior Consultant

Jessica Veldman

Consultant

Met onze werkplekleeroplossing weten medewerkers in no-time welke stappen zij moeten doorlopen in een specifieke situatie, op en om het spoor.

Servi Orbons Opleidingsadviseur voor Operationeel Management - NS

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Door de focus binnen de leeroplossing volledig te leggen op taken en rollen, worden operatie-assistenten tijdens hun opleiding en tijdens het uitvoeren van de basiswerkzaamheden van begin tot eind ondersteunt.

Carla van Gammeren Praktijkopleider operatieassistenten - Alrijne Ziekenhuis
Events

Gerelateerde evenementen

Deze opleidingen, workshops en events vind je mogelijk ook interessant.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch