Events

Performance Journey naar DevLearn 2024

 • 06/11/2024
 • 09:00
 • Las Vegas (Verenigde Staten)

Een bezoek aan DevLearn 2024 gecombineerd met diverse bedrijfsbezoeken.

Deze Performance Journey gaat naar het DevLearn event, dat plaats vindt in Las Vegas van 6 tot en met 8 november 2024.

DevLearn Conference & Expo is de plek om de toekomst van leertechnologieën te verkennen en te zien waar onze branche naartoe gaat. Als een van de grootste L&D-conferenties in Noord-Amerika zal DevLearn je energie geven, inspireren en je het inzicht geven dat je nodig hebt om je leerprojecten tot leven te brengen!

Waarom deelnemen?

De Performance Journey naar DevLearn 2024 in Las Vegas wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega’s? Dan is deze reis interessant voor jou! We combineren DevLearn met diverse bedrijfsbezoek (nader te bepalen) met aansprekende sprekers uit deze omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?

Wat biedt DevLearn?

DevLearn 2024 biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten. Breid uw kennis uit door deel te nemen aan de workshops! Elke sessie wordt geleid door topprofessionals om u de kennis en het vertrouwen te geven om uit te blinken in uw volgende L&D project. Het evenement stelt deelnemers in staat om actief deel te nemen aan discussies met collega’s over de meest actuele onderwerpen op het gebied van Learning & Development!

Ons aanbod

De Performance Journey is een complete reis. Inbegrepen:

 • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
 • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
 • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
 • Hotelovernachtingen in Chicago en Las Vegas
 • Deelname aan het DevLearn event 2023
 • Welkomstdiner bij aankomst
 • Ontbijt gedurende de hele reis
 • Workshops speciaal voor onze groep
 • Een enorme verrijking van je L&D netwerk

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Ga dan met ons mee op reis en neem dan deel aan een Performance Journey naar DevLearn 2024 in Las Vegas!

Het programma van de reis wordt in de loop van 2024 bekend gemaakt. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Met onze werkplekleeroplossing weten medewerkers in no-time welke stappen zij moeten doorlopen in een specifieke situatie, op en om het spoor.

Servi Orbons Opleidingsadviseur voor Operationeel Management - NS

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Door de focus binnen de leeroplossing volledig te leggen op taken en rollen, worden operatie-assistenten tijdens hun opleiding en tijdens het uitvoeren van de basiswerkzaamheden van begin tot eind ondersteunt.

Carla van Gammeren Praktijkopleider operatieassistenten - Alrijne Ziekenhuis
Events

Gerelateerde evenementen

Deze opleidingen, workshops en events vind je mogelijk ook interessant.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch