Events

Performance Journey naar Learning 2024

 • 04/12/2024
 • 09:00
 • Orlando (Verenigde Staten)

Een bezoek aan Learning 2024 in Orlando gecombineerd met diverse bedrijfsbezoeken.

Deze Performance Journey gaat naar het Learning 2024 event, dat plaats vindt in Orlando van 4 tot en met 6 december 2024.

Zoals elk jaar zullen er ook weer een aantal bedrijfsbezoeken worden georganiseerd. Hierover maken we in de loop van 2024 meer bekend over. De bedrijfsbezoeken zijn een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven.

Het Learning 2024 event is de ‘must do’ conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega’s van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

Waarom deelnemen?

De Performance Journey naar Learning 2024 in Orlando wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega’s? Dan is deze reis interessant voor jou!

We combineren Learning 2024 met diverse bedrijfsbezoeken (locatie maken we in de loop van 2024 bekend). Hoe zien deze bedrijven de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij? Je krijgt hierdoor echt een kijkje in hun ‘learning keuken’, een unieke kans.

Wat biedt Learning 2024?

Learning 2024 staat bekend als internationale conferentie op het gebied van leren en ontwikkelen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren. Het event biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten.

Ons aanbod

De Performance Journey is een complete reis. Inbegrepen:

 • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
 • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
 • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
 • Hotelovernachtingen in Orlando
 • Deelname aan het Learning 2024 event
 • Welkomstdiner bij aankomst
 • Ontbijt gedurende de hele reis
 • Workshops speciaal voor onze groep
 • Een enorme verrijking van je L&D netwerk

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Ga dan met ons mee op reis en neem dan deel aan een Performance Journey naar Learning 2024!

Het programma van de reis wordt in de loop van 2024 bekend gemaakt. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Met onze werkplekleeroplossing weten medewerkers in no-time welke stappen zij moeten doorlopen in een specifieke situatie, op en om het spoor.

Servi Orbons Opleidingsadviseur voor Operationeel Management - NS

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Door de focus binnen de leeroplossing volledig te leggen op taken en rollen, worden operatie-assistenten tijdens hun opleiding en tijdens het uitvoeren van de basiswerkzaamheden van begin tot eind ondersteunt.

Carla van Gammeren Praktijkopleider operatieassistenten - Alrijne Ziekenhuis
Events

Gerelateerde evenementen

Deze opleidingen, workshops en events vind je mogelijk ook interessant.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch