Diensten

Technology

Om Performance Support en werkplekleren goed in te kunnen richten is het gebruik van de juiste technologie essentieel. AskDelphi is een Digitale Coach, ontwikkeld vanuit de 5 Moments of Need® gedachte. Het is een online leerplatform dat –in the moment of need– gebruikers op het juiste moment relevante content aanbiedt, gebaseerd op de rol, de locatie en de persoonlijke voorkeuren van de medewerker. We maken gebruik van de steeds uitbreidende set van Microsoft Azure Cloud-diensten om de uitdagingen van onze klanten aan te gaan op gebieden als beveiliging, privacy, enterprise schaalbaarheid, analytics, AI en Machine Learning.

5 Moments of Need® methodologie

Bij de ontwikkeling van innovatieve werkplekleeroplossingen gaat het met name om de keuze van de juiste ontwikkelmethodiek. De 5 Moments of Need® methodologie gaat uit van vijf momenten van behoeften waar medewerkers mee geconfronteerd worden in hun leer- en performance cyclus. Het leren, ontwikkelen en opleiden wordt binnen deze aanpak gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren direct meetbaar wordt.

Onze software

Een uitgebreide Digitale Coach

01

Embedded

Effectief leren vindt het beste plaats in de workflow zelf. AskDelphi is dan ook daar waar de medewerker is. Dit noemen wij embedded. Met onze Digitale Coach heb je toegang tot relevante leer- en ondersteuningsbronnen op een mobiel apparaat wanneer je onderweg bent, werkzaam bij een productielijn, aan het bed bij de patiënt of gewoon via de desktop op kantoor. De software is dan ook multi-device beschikbaar, denk aan smartphone, tablet, desktop en smartwatch.

<p>Effectief leren vindt het beste plaats in de workflow zelf. AskDelphi i...

02

Precies genoeg

Medewerkers hebben toegang tot precies de juiste hoeveelheid kennis en informatie om hun werk uit te kunnen voeren. De informatie die wordt aangeboden in de Digitale Coach moet de medewerker als het ware binnen 2 klikken en 10 seconden de juist ondersteuning bieden. Zo kan deze zonder onderbreking door met zijn of haar werkzaamheden. Zijn er meer leer- en ondersteuningsbronnen nodig? Dan zijn deze beschikbaar binnen de context van de taak die wordt uitgevoerd op basis van het moment dat medewerkers deze nodig hebben.

<p>Medewerkers hebben toegang tot precies de juiste hoeveelheid kennis en ...

03

Contextuele toegang

Kennisondersteuning wordt gepersonaliseerd op de individuele medewerker, dit noemen wij contextuele toegang. De juiste hoeveelheid relevante leer- en ondersteuningscontent wordt aangeboden aan de medewerker op basis van de gebruikerscontext. Contextuele ondersteuning kan gebaseerd zijn op de rol, de workflow en/of de softwaretoepassing die wordt gebruikt en volgt de veranderende contextuele situatie van de gebruiker.

<p>Kennisondersteuning wordt gepersonaliseerd op de individuele medewerker...

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Door de focus binnen de leeroplossing volledig te leggen op taken en rollen, worden operatie-assistenten tijdens hun opleiding en tijdens het uitvoeren van de basiswerkzaamheden van begin tot eind ondersteunt.

Carla van Gammeren Praktijkopleider operatieassistenten - Alrijne Ziekenhuis

Met behulp van de 5 Moments of Need® methodologie hebben we een werkplekleeroplossing ontwikkeld die onze operators nóg meer omarmen dan wij als L&D zelf vooraf hadden verwacht.

Martijn Bosman Learning & Development specialist - Aviko
Sectoren

De sectoren waar je ons het meest vindt

We denken graag met je mee ongeacht de sector, al zijn we het meest thuis in de zorg, farmacie, overheid, defensie en supply chain.

Onze diensten

Opzetten en implementeren van succesvolle leerstrategieën

Team

Maak alvast kennis met één van onze consultants

Robin de Graaf

Consultant

Aron Peeters

Consultant

Thomas van Kerkhof

Consultant

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch