Over ons

Wij zijn Xprtise

Wij zijn performance georiënteerde learning consultants met een brede ervaring in learning & development en het ontwikkelen van prestatiegerichte leeroplossingen en leerstrategieën.

Wij brengen het leren naar de werkplek.

We ontwerpen en implementeren de juiste oplossing voor de juiste behoefte volgens de 5 Moments of Need® methodologie. We stellen medewerkers in staat te leren op de werkplek, door kennis op te doen tijdens het werken. Dit leidt tot zichtbare prestatieverbetering.

De 5 Moments of Need® Netherlands Academy biedt in samenwerking met de ontwikkelaars van de 5 Moments of Need® methodologie – Bob Mosher en Conrad Gottfredson – unieke opleidingen aan voor L&D professionals in Nederland. De gecertificeerde opleidingen geven innovatieve oplossingen en maken informeel leren op de werkplek écht mogelijk. Het leren wordt binnen deze aanpak gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren direct meetbaar wordt.

5 Moments of Need® methodologie

Bij de ontwikkeling van innovatieve werkplek leeroplossingen gaat het met name om de keuze van de juiste ontwikkelmethodiek. De 5 Moments of Need® methodologie gaat uit van vijf momenten van behoeften waar medewerkers mee geconfronteerd worden in hun leer- en performance cyclus. Het leren, ontwikkelen en opleiden wordt binnen deze innovatieve aanpak gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren direct meetbaar wordt.

Vacatures

Werken bij Xprtise

Team

Ontmoet ons team

Ontmoet onze performance georiënteerde Learning & Development consultants.

Alfred Remmits

CEO

Aron Peeters

Consultant

Glenn van Loon

Consultant

Iris Oomen

Consultant

Jessica Veldman

Consultant

Jo Buuts

Senior Consultant

Marloes Thielen

Customer Success Manager

Kim Smits

Office Manager

Mia Cools

Consultant

Miek Borger

Consultant

Neeltje de Ruijter

Manager Operations

Robert Bezemer

Managing Director, NL

Robin de Graaf

Consultant

Sanne Mateman

Consultant

Saskia Huussen

Customer Success Manager

Thomas van Kerkhof

Consultant

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch