Diensten

Academy

De 5 Moments of Need® Academy biedt unieke gecertificeerde 5 Moments of Need® opleidingen aan voor L&D professionals in Nederland. Tijdens de opleiding werk je niet alleen toe naar het behalen van het 5 Moments of Need® Designer certificaat, maar werk je ook samen met de andere deelnemers aan het ontwikkelen van effectieve werkplekleeroplossingen die direct toepasbaar zijn in de eigen praktijk. De opleiding wordt zowel in het Nederlands als het Engels aangeboden. In-company opleidingen zijn ook mogelijk.

5 Moments of Need® methodologie

Bij de ontwikkeling van innovatieve werkplekleeroplossingen gaat het met name om de keuze van de juiste ontwikkelmethodiek. De 5 Moments of Need® methodologie gaat uit van vijf momenten van behoeften waar medewerkers mee geconfronteerd worden in hun leer- en performance cyclus. Het leren, ontwikkelen en opleiden wordt binnen deze aanpak gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren direct meetbaar wordt.

Ons aanbod

Unieke opleidingen en studiereizen

01

Unieke gecertificeerde opleidingen

Hoe maak je de overstap van klassikaal leren naar leren op de werkplek? Hoe zorg je ervoor dat kennis en informatie écht relevant is voor de medewerker en zijn rol? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers leren op precies dát moment dat dit nodig is? De opleidingen van de 5 Moments of Need® Academy bieden je het benodigde inzicht.

Je werkt in een groep met maximaal 16 L&D professionals toe naar het behalen van het 5 Moments of Need® Designer Certificate. Het opleidingsprogramma heeft een doorlooptijd van vier tot zes maanden met een individuele tijdsinvestering van ongeveer 60 tot 80 uur.

De eerstvolgende opleiding start op maandag 23 september 2024.

<p>Hoe maak je de overstap van klassikaal leren naar leren op de werkplek?...

02

Performance Journey studiereizen

Jaarlijks organiseren wij een aantal (inter)nationale Performance Journey studiereizen speciaal voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatieprestaties binnen Europese bedrijven. Zo is er de Performance Journey goes Dutch, een tweedaags L&D evenement in Nederland. En reizen we ieder jaar met een groep naar DevLearn in Las Vegas en naar The Learning Conference in Orlando. Een unieke kans om volledig op de hoogte te zijn van de laatste (inter)nationale trends en ontwikkelingen in L&D.

<p>Jaarlijks organiseren wij een aantal (inter)nationale Performance Journ...

03

Community

De Workflow Learning & Performance Alliance (WLPA) zet zich in voor het bevorderen van het leren op de werkplek in organisaties over de hele wereld. Wil jij ook deel uitmaken van deze door leden gedreven, wereldwijde community waar meer dan 600 L&D professionals informatie, ervaringen, uitdagingen en successen met elkaar delen? Word dan (gratis) lid.

<p>De Workflow Learning & Performance Alliance (WLPA) zet zich in voor...

Met onze werkplekleeroplossing weten medewerkers in no-time welke stappen zij moeten doorlopen in een specifieke situatie, op en om het spoor.

Servi Orbons Opleidingsadviseur voor Operationeel Management - NS

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Door de focus binnen de leeroplossing volledig te leggen op taken en rollen, worden operatie-assistenten tijdens hun opleiding en tijdens het uitvoeren van de basiswerkzaamheden van begin tot eind ondersteunt.

Carla van Gammeren Praktijkopleider operatieassistenten - Alrijne Ziekenhuis
Agenda

Onze opleidingen en events

Ook aan de slag met werkplekleren en de 5 Moments of Need®? Doe dan mee met één van onze opleidingen of workshops.

Diensten

Opzetten en implementeren van succesvolle leerstrategieën

Team

Maak kennis met één van onze consultants en trainers

Thomas van Kerkhof

Consultant

Jessica Veldman

Consultant

Jo Buuts

Senior Consultant

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch