Sectoren

Overige sectoren

Xprtise werkt dagelijks aan het implementeren van werkplekleeroplossingen bij lerende organisaties. We brengen het leren naar de werkplek. Graag delen wij deze succesvolle voorbeelden vanuit onze dagelijkse praktijk in diverse sectoren, o.a. farmacie en supply chain.

Wij helpen bij de uitdagingen in leren en ontwikkelen bij diverse organisaties.

Werkplekleren speelt een steeds belangrijkere rol binnen het leren en ontwikkelen van medewerkers. Leren is namelijk veel meer dan alleen het zenden van informatie. Xprtise ondersteunt lerende organisaties dan ook bij het opzetten en implementeren van succesvolle leerstrategieën door het inzetten van innovatieve methodologie om met name het leren op de werkplek daadwerkelijk mogelijk te maken.

Met behulp van de 5 Moments of Need® methodologie hebben we een werkplekleeroplossing ontwikkeld die onze operators nóg meer omarmen dan wij als L&D zelf vooraf hadden verwacht.

Martijn Bosman Learning & Development specialist - Aviko

Het 5 Moments of Need® programma is begonnen met een drie-daagse interne kick-off, gevolgd door verschillende opdrachten die medewerkers nu stap voor stap door het ontwerpproces heen leiden.

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Met onze werkplekleeroplossing weten medewerkers in no-time welke stappen zij moeten doorlopen in een specifieke situatie, op en om het spoor.

Servi Orbons Opleidingsadviseur voor Operationeel Management - NS
Onze diensten

Opzetten en implementeren van succesvolle leerstrategieën

Team

Ontmoet ons team

Onze performance georiënteerde Learning & Development consultants specialiseren zich in overheidsorganisaties.

Sanne Mateman

Consultant

Aron Peeters

Consultant

Mia Cools

Consultant

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contact formulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch