Succesverhalen

Janssen

De inzet van de 5 Moments of Need® bij farmaceutisch bedrijf Janssen. Luister naar de podcast met Bob Mosher en Erwin de Beuckelaer.

Onlangs ging Bob Mosher, grondlegger van de 5 Moments of Need® methodologie in de Performance Matters Podcast in gesprek met Erwin De Beuckelaer, Director of Innovation bij farmaceutisch bedrijf Janssen. In de inspirerende podcast spreken Bob en Erwin over het belang van het afstemmen van training op de kritieke momenten van Toepassen, Veranderen en Oplossen. En over de manier waarop Erwin en zijn team met succes een Digitale Coach hebben geïmplementeerd waarbij een performance-first mindset het uitgangspunt is geworden.

Erwin De Beuckelaer is werkzaam binnen de R&D Quality-organisatie van Janssen, dat toezicht houdt op alle activiteiten die verband houden met klinische onderzoeken en medische veiligheid. Het is de taak van Erwin om te innoveren op het gebied van kwaliteit.

Ontwikkeling van een Digitale Coach

Er is een succesvolle Digitale Coach ontwikkeld voor alle activiteiten in de Klinische R&D. Eerder werd er gewerkt met een Business Process Modeling (BPM)-tool, maar deze tools boden niet voldoende ondersteuning voor de eindgebruiker. Daarom zijn alle processen in de nieuwe Digitale Coach (een Performance Supportoplossing) ondergebracht. Erwin: ‘Nu werken we eraan om alle kennisinformatie en functietaken en- stappen om te zetten. Wat heeft een medewerker écht nodig? De procedure vertelt hen doorgaans alleen wie wat moet doen, waar ze dat moeten doen, wat ze moeten doen en waarom. Maar waar ze werkelijk naar op zoek zijn, is het “hoe”. Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Luister naar de podcast voor het hele verhaal:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wil jij ook het leren op de werkplek écht mogelijk maken of bent je geïnteresseerd in deelname aan de 5 Moments of Need® Designer Certificate opleiding? Neem dan contact met ons op om de aanpak en toepassing van de 5 Moments of Need® methodologie voor jouw organisatie te bespreken.

Onze diensten

Opzetten en implementeren van succesvolle leerstrategieën

Het team

Het betrokken team

Maak kennis met één van onze consultants

Iris Oomen

Consultant

Saskia Huussen

Customer Success Manager

Thomas van Kerkhof

Consultant

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch