Nieuws

De Performance Journey goes Dutch komt terug! Kom op 5 en 6 juni 2024 naar Ermelo

  • Susanne Sterkenburg
De Performance Journey goes Dutch komt terug! Na het succes van de eerste editie in 2022 organiseren we komend voorjaar het tweedaagse evenement opnieuw. Daar moet je bij zijn! Topsprekers en CLO’s van vooraanstaande (inter)nationale bedrijven zijn aanwezig om je te inspireren over onderwerpen als werkplekleren, Artificial Intelligence (AI), adaptief leren en interactieve video. Het belooft een interessant, interactief en verrassend programma te worden op een unieke locatie, midden in de bossen van Ermelo, samen met vele collega-deelnemers uit de L&D branche.

Ontmoeten en inspireren staat centraal op 5 en 6 juni in de Heerlickheijd van Ermelo, een mooie bosrijke congreslocatie op de Veluwe in Midden Nederland. In twee dagen word je meegenomen in de laatste trends, ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van leren en ontwikkelen.

Het programma

Je ontmoet niet alleen een grote groep L&D’ers die je netwerk enorm zullen verbreden; je wordt ook geïnspireerd door leiders op het gebied van Learning en Development. Verwacht topsprekers en CLO’s van vooraanstaande (inter)nationale bedrijven die je twee volle dagen inspireren. Reeds bevestigde sprekers zijn:

David James (o.a. host van de welbekende The Learning & Development Podcast), Donald Clark (expert op het gebied van leren en Artificial Intelligence) Bob Mosher (grondlegger van de 5 Moments of Need® methodologie), Katelijn Nijsmans (neuropsycholoog), Hans van Dijk (Associate Professor bij TIAS School for Business & Society) en Femke Hameetman (Directeur van het Dordrechts Museum). Ook hebben we Pieter van den Hoogenband -drievoudig Olympisch kampioen zwemmen en Chef de Mission van de Olympische Spelen in Parijs- aan ons weten te binden. Hij neemt ons mee in een inspirerend verhaal over zijn sportcarrière, herkenbare anekdotes en de vele learnings.

Meer sprekers worden in de komende weken bekend gemaakt. Bekijk het programma.

Ontmoeten en inspireren staat centraal op 5 en 6 juni. Doe mee aan de actieve workshops van verschillende Nederlandse L&D-organisaties, een specialist op het gebied van Design Thinking, verbeter je LinkedIn profiel of leer over het maken van een Podcast. Ook bieden we sponsor sessies aan van onder andere Drillster, hihaho, Courseware en TTS waarin de nieuwste ontwikkelingen en succesvolle klantvoorbeelden op het gebied van o.a. interactieve video, werkplekleeroplossingen, adaptief leren en leerinnovaties als VR en AR worden besproken.

Naast het inhoudelijke programma is er voldoende ruimte om te netwerken, te ontspannen in het hotel of te genieten van de feestavond met livemuziek.

Positieve energie

Een deelnemer uit 2022 gaf de reactie:

‘Wat een positieve energie deze dagen! Ik werd flink aan het denken gezet en deed veel nieuwe ideeën op, zowel door kennis die de topsprekers deelden als de uitwisseling met de aanwezige L&D collega’s. Een vol programma met ook ‘s avonds gezelligheid aan de bar en op de bowlingbaan. Super om elkaar op deze manier te mogen ontmoeten!’

Uniek tweedaags L&D event

Naast het inhoudelijke programma, organiseren we ook een ontspannen informeel programma. Een ticket is -naast het tweedaagse inhoudelijk sterke programma- inclusief diner, feestavond met livemuziek, ontbijt en lunch. Je gaat naar huis met een concrete actielijst, een waslijst aan ideeën en vervolgafspraken met inspirerende L&D collega’s. De Performance Journey goes Dutch is uniek in Nederland. Zorg dat je erbij bent!

Early bird ticket (beschikbaar tot 1 april 2024): € 1.295,- excl. btw
Normaal ticket: € 1.495,- excl. btw

Wil jij erbij zijn op 5 en 6 juni a.s.?

Spreekt het programma je aan en ben je voornemens om erbij te zijn op 5 en 6 juni? Reserveer dan je ticket hier.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Of wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen aan: info@xprtise.com. Of download de sponsorbrochure.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch