Academy

9 deelnemers gecertificeerd als 5 Moments of Need® Designer

  • Susanne Sterkenburg
Opnieuw zijn negen deelnemers aan de 5 Moments of Need® opleiding geslaagd voor hun Designer Certificate. Na een periode van zo’n vier maanden (samen)werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van échte werkplekleeroplossingen, mochten zij woensdag hun ‘Certification of Completion’ in ontvangst nemen van Xprtise collega’s Thomas van Kerkhof en Jo Buuts.

Alle deelnemers van deze lichting, hebben inspirerende eindpresentaties gehouden, waarmee het certificeringsprogramma én alle bijbehorende opdrachten positief beoordeeld en afgerond zijn. Deelnemers die geslaagd zijn, zijn werkzaam bij onder andere Alrijne Zorggroep, Catharina Ziekenhuis, de Erasmus MC Academie, het Franciscus Gasthuis & Vlietland, SBB, ContinuLerend en de Gemeente Leiden. Namens Xprtise feliciteren wij alle deelnemers van harte met het afronden van de opleiding en wensen iedereen veel succes met de volgende stappen!

Deelnemer Caroline van den Heuvel-Kunen van het Franciscus Gasthuis & Vlietland over de opleiding:

De opleiding heeft mij geholpen om de puzzelstukjes tussen leren en presteren te verbinden. Hoe kan je de juiste informatie op het juiste moment aanbieden om echt impact te hebben op de prestatie? ‘Connecting the dots’ – daar gaat het om! Volgend station is kijken hoe wij de impact van leren binnen onze organisatie nóg verder kunnen vergroten. Dank aan het team van Xprtise voor hun expertise, passie en toewijding!

Eigen werkplekleeroplossing ontwerpen

Op basis van de 5 Moments of Need® methodologie van Conrad Gottfredson en Bob Mosher heeft iedereen gewerkt aan het ontwikkelen van leeroplossingen die (1) het formele leren (de ’10’ in 70:20:10) en (2) de ondersteuning van effectieve prestaties op de werkvloer (de ’70 en 20′) omvatten. Iedere deelnemer heeft gewerkt aan een eigen werkplekleeroplossing voor een specifiek vraagstuk uit de eigen organisatie. Het opgestelde Learning Experience & Performance Plan (LEaP) is omgezet naar een Proof of Concept (PoC) in de Digitale Coach technologie AskDelphi met een relevante werkplekleeroplossing. Met de uiteindelijke PoC én de eindpresentatie heeft iedereen laten zien dat zij zelfstandig een succesvol ontwerp kunnen maken.

Deelnemer Yvonne Hanraets van ContinuLerend over de opleiding:

De opleiding is een feestje van werkplekleren ontdekken én direct toepassen. Ik heb vooral genoten en ook veel geleerd van de opleiding. Deze is heel praktisch, door de methodologie meteen toe te passen op een leervraagstuk uit mijn eigen werkveld. Samen met L&D professionals uit diverse organisaties en branches leerden we niet alleen van de inhoud, maar zeker ook van elkaar!

Ook opgeleid worden tot 5 Moments of Need® Designer?

Spreekt de opleiding je aan en wil je deelnemen aan de 5 Moments of Need® opleiding die start op maandag 23 september 2024? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch