Academy

Schrijf je in voor de 5 Moments of Need® Designer opleiding van 23 september 2024

  • Susanne Sterkenburg
Ben jij een L&D professional en wil je zélf werkplekleeroplossingen voor jouw organisatie leren ontwerpen? Wil je de overstap maken van klassikaal leren naar een aanpak waarbij leren wordt gekoppeld aan de performance van medewerkers, zodat zij leren op precies het moment dat dit nodig is? Doe dan mee met de 5 Moments of Need® Designer opleiding. We beginnen op maandag 23 september a.s.

De meer diverse en schaarsere arbeidsmarkt in combinatie met een wereld waarin veel verandert en waar nieuwe kennis zich steeds sneller ontwikkelt, dwingt bedrijven en organisaties anders te kijken naar opleiden. De uitdaging zit ‘m daarbij in het ‘wat’ en ‘hoe’? Want wat is de juiste methodologie om daadwerkelijk op een succesvolle wijze werkplekleeroplossingen te ontwikkelen? En hoe implementeer je deze?

Leren en werken worden één

Tijdens de 5 Moments of Need® opleiding leer je in ongeveer vier maanden tijd alle ins en outs van de methodologie, ontwikkeld door Conrad Gottfredson en Bob Mosher. In een groep van maximaal zestien L&D professionals werk je toe naar het behalen van het 5 Moments of Need® Designer Certificaat. In een groep van maximaal zestien Nederlandse L&D professionals werk je toe naar het behalen van het 5 Moments of Need® Designer Certificate. Naast de live en de virtuele sessies met de groep, vindt er een persoonlijke intake plaats én word je individueel ondersteund wanneer je de opgedane kennis gaat toepassen binnen jouw eigen praktijkopdracht.

Unieke opleiding in Nederland

De opzet van de opleiding is uniek, omdat de praktijkopdracht in het Nederlands uitgevoerd kan worden én het Learning Experience & Performance Plan (LEaP) wordt omgezet in een Proof of Concept (PoC) in een Digitale Coach met een relevante werkplekleeroplossing voor een specifiek vraagstuk van de eigen organisatie. Met de PoC toon je aan dat je in staat bent om zelfstandig een ontwerp te maken. Deze blijft twee maanden na afloop van de opleiding beschikbaar.

Tijdens de opleiding leer hoe je:

  • Traditionele klassikale instructietijd met 30-50% vermindert
  • Werkonderbrekingen en onnodige zoektijd vermindert
  • De vindbaarheid van beschikbare bronnen voor werknemers verhoogt terwijl ze aan het werk zijn
  • Presteren ondersteunt en efficiëntie verbetert
  • Betekenisvolle data analyseert en rapporteert

Naast de live en virtuele sessies met de hele groep, vindt er een persoonlijke intake plaats en word je individueel ondersteund wanneer je de kennis gaat toepassen binnen jouw eigen praktijkopdracht. Daarnaast krijg je toegang tot de EnABLE digital coach omgeving waarin alle materialen en voorbeelden zijn opgenomen die nodig zijn om de opleiding af te ronden.

Praktische details

Het opleidingsprogramma heeft een doorlooptijd van ongeveer vier maanden met een individuele tijdsinvestering van +/- 60 tot 80 uur. De investering voor het complete programma bedraagt €2.995,- (ex BTW). Groepskorting is mogelijk op aanvraag. We hanteren groepen van maximaal 16 deelnemers. In-company 5 Moments of Need® opleidingen zijn mogelijk op aanvraag.

Interesse in deze unieke opleiding?

Wil jij ook innovatieve werkplekleeroplossingen bedenken en leren op de werkplek écht mogelijk maken? En heb je interesse in deze unieke 5 Moments of Need® opleiding die op maandag 23 september 2024 van start gaat? Neem dan contact op met Marloes Thielen via m.thielen@xprtise.com. Liever een in-company 5 Moments of Need® opleiding organiseren? Dat kan! Vraag Marloes naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch