Nieuws

8 deelnemers ontvangen 5 Moments of Need® Designer certificaat

  • Susanne Sterkenburg
Afgelopen maandag 22 januari zijn acht deelnemers geslaagd voor de 5 Moments of Need® Designer Certificate opleiding. Na een periode van zo’n vier maanden werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van échte werkplekleeroplossingen mochten zij (zowel live als digitaal) hun ‘Certification of Completion’ in ontvangst nemen van Xprtise collega’s Janine van Zoest en Jo Buuts.

Deelnemers die geslaagd zijn, zijn werkzaam bij onder andere de Sociale Verzekeringsbank (SVB), Aviko, ASVZ, de Koninklijke Marine en GGZ Friesland. Hun inspirerende presentaties hebben ervoor gezorgd dat de opleiding met succes is afgerond.

Namens Xprtise feliciteren wij alle deelnemers van harte met het afronden van de opleiding en wensen iedereen veel succes met de volgende stappen!

Eigen werkplekleeroplossing ontwerpen

Op basis van de 5 Moments of Need® methodologie van Conrad Gottfredson en Bob Mosher heeft iedereen gewerkt aan het ontwikkelen van leeroplossingen die (1) het formele leren (de ’10’ in 70:20:10) en (2) de ondersteuning van effectieve prestaties op de werkvloer (de ’70 en 20′) omvatten. Iedere deelnemer heeft gewerkt aan een eigen werkplekleeroplossing voor een specifiek vraagstuk uit de eigen organisatie. Het opgestelde Learning Experience & Performance Plan (LEaP) is omgezet naar een Proof of Concept (PoC) in een Digitale Coach met een relevante werkplekleeroplossing. Met de uiteindelijke PoC én de eindpresentatie heeft iedereen laten zien dat zij zelfstandig een succesvol ontwerp kunnen maken.

Ook opgeleid worden tot 5 Moments of Need® Designer?

Spreekt de opleiding je aan en wil je deelnemen aan de 5 Moments of Need® opleiding die start op maandag 23 september 2024? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch