Blogs

Unieke kans: ga mee op een van de Performance Journeys studiereizen naar Amerika

  • Robin de Graaf
Op veler verzoek organiseren wij ook dit jaar weer twee unieke Performance Journey studiereizen naar Amerika. Wil jij op de hoogte zijn van de laatste (inter)nationale trends en ontwikkelingen in L&D? En wil je optimaal inspelen op de behoefte van de lerende werknemer? Ga dan mee op een van de twee studiereizen in het najaar: DevLearn 2024 in Las Vegas van 4 tot en met 9 november 2024 of Learning 2024 in Orlando van 2 tot en met 8 december 2024. Reis samen met zo’n 30 L&D collega’s uit Nederland en laat je inspireren!

Samen met duizenden lerende collega’s van over de hele wereld richten beide conferenties zich op de impact van steeds grotere zakelijke uitdagingen en hoe deze veranderingen en verschuivingen in ons werk veranderingen in het leren teweegbrengen.

Waarom deelnemen?

  • Je gaat naar huis met de laatste updates, trends en ontwikkelingen in L&D voor jouw eigen organisatie;
  • Je begrijpt wat jouw werknemers nodig hebben (ook: wanneer en waar)
  • Je krijgt volop netwerkmogelijkheden en leert van andere deelnemende collega’s
  • Je krijgt het complete pakket: neemt deel aan het grote event, kunt exclusieve workshops volgen, ontmoet internationale experts van vooraanstaande bedrijven, gaat op interessante bedrijfsbezoeken én er is tijd voor ontspanning en plezier.

Programma Performance Journey naar DevLearn

eze Performance Journey gaat naar het DevLearn event, dat plaats vindt in Las Vegas van 6 tot en met 8 november 2024. Voorafgaand aan dit congres reizen we naar Seattle waar we een aantal bedrijven gaan bezoeken. We zijn momenteel in gesprek met Starbucks en Microsoft. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt. Deze bedrijfsbezoeken zijn een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven.

DevLearn Conference & Expo is de plek om de toekomst van leertechnologieën te verkennen en te zien waar onze branche naartoe gaat. Als een van de grootste L&D-conferenties in Noord-Amerika zal DevLearn je energie geven, inspireren en je het inzicht geven dat je nodig hebt om je leerprojecten tot leven te brengen!

Meer informatie over de reis naar DevLearn

Programma Performance Journey naar Learning 2024

Deze Performance Journey gaat naar het Learning 2024 event, dat plaats vindt in Orlando van 4 tot en met 6 december 2024. Voorafgaand aan dit congres reizen we naar Washington waar we een aantal bedrijven gaan bezoeken. We zijn momenteel in gesprek met de Amerikaanse Marine en de Amerikaanse Politie. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt. Deze bedrijfsbezoeken zijn een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven. Wist je dat… je tijdens Learning 2024 een gratis toegangsticket krijgt voor een van de Disneyparken? We gaan dan ook graag met z’n allen een avond op stap naar Disney.

Het Learning 2024 event is de ‘must do’ conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega’s van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

Meer informatie over de reis naar Learning 2024

Een complete reis

Beide Performance Journeys zijn een complete reis. Inbegrepen is:

  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Alle hotelovernachtingen
  • Deelname aan DevLearn 2024 of Learning 2024
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk

Interesse om mee te reizen?

Werk jij als Learning- Professional, Manager of Director, HR- of Talent Professional, Content- Developer of Producer, Technologie of IT specialist met een focus op leren? En ben je geïnteresseerd in een van de studiereizen? Neem dan contact met ons op.

 

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch