Academy

Apply Synergies lanceert eBook: 'The 5 Moments of Need: A Performance-First Approach'

  • Susanne Sterkenburg
Bob Mosher en Dr. Conrad Gottfredson -oprichters van de 5 Moments of Need® methodologie- lanceerden hun gratis eBook ‘The 5 Moments of Need®: A Performance-First Approach’ Bob Mosher: “Na meer dan 10 jaar blogs, webinars, conferenties, podcasts, video’s en andere digitale publicaties, zijn we erg verheugd om ook de release van ons eBook aan te kondigen. Een gratis publicatie waarvan we hopen dat het helpt de dialoog rond deze krachtige aanpak op te voeren om het werk van L&D opzettelijk te verplaatsen naar waar het er het meest toedoet: in de workflow! “

Het eBook informeert en inspireert je om alles te omarmen wat de 5 Moments of  Need® methodologie en workflow learning je organisatie en jou als lerende professional kunnen bieden. Het neemt je mee in waarom en hoe workflow learning je organisatie (en je leerfunctie) ten goede komt, definieert duidelijk wat het wel (en niet) is, geeft voorbeelden van hoe workflow learning eruit ziet in elk van de 5 Moments of Need®, het legt de meetbare impact van het 5MoN-framework uit, én legt uit wat er nodig is voor een succesvolle implementatie.

Bijdrage van Xprtise

Deze digitale publicatie die meer bevat dan alleen tekst; digital middelen zijn ingebed om de inhoud te verbeteren en te versterken, is een hoogtepunt van jarenlang werk, dialogen en ervaringen met klanten van Apply Synergies, collega’s, partners en vrienden. Ook Alfred Remmits, CEO van Xprtise werd gevraagd om een bijdrage te leveren. Alfred: “In 2004 nodigde Bob me uit om lid te worden van de Microsoft Learning Partner Advisory Board en we erkenden dat onze visies volledig op elkaar waren afgestemd. Ik introduceerde Bob in performance support-technologie die nodig is om krachtige workflow learning- en performance-oplossingen te bouwen, en Bob stelde me voor aan het 5 Moments of Need® framework dat nodig is om deze oplossingen te ontwerpen. In die tijd stelde Bob me ook voor aan Con, en we besloten om onze krachten te bundelen, zakenpartners (en nog belangrijker vrienden!) te worden met dezelfde passie, om Learning & Development op een grote manier te innoveren!”

De overstap maken

Wetende dat verandering nooit gemakkelijk is, is het de overtuiging van Apply Synergies (en ook Xprtise) dat workflow learning dé verandering is die elke organisatie moet maken om te slagen in de steeds veranderende wereld van vandaag. Bob: “Laten we de dialoog gaandehouden…  De tijd is daar om de overstap te maken van een training naar een performance mindset!”

Download het gratis eBook

Benieuwd naar dit eBook? Download hier het gratis eBook “The 5 Moments of  Need®: A Performance-First Approach”.

Aan de slag met de 5 Moments of Need® methodologie

Wil je innovatieve werkplekleeroplossingen bedenken en leren op de werkvloer écht mogelijk maken of ben je geïnteresseerd in deelname aan de 5 Moments of Need® Designer Certificate training? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@xprtise.com of vul het contactformulier in.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch