Nieuws

De 5 Moments of Need® Academy organiseert twee Performance Journeys dit jaar

  • Susanne Sterkenburg
Ga mee naar DevLearn in Las Vegas of naar Learning in Orlando! Sinds 2014 is het ieder najaar een begrip voor Nederlandse Learning & Development professionals; de Performance Journey naar Learning events in de USA. Een bijzondere groepsreis gecombineerd met diverse bedrijfsbezoeken.

Na het succes van vorig jaar, organiseren wij – naast het Learning event in Orlando – dit jaar ook weer een reis naar het DevLearn event in Las Vegas.

DevLearn 2024; van 6 tot en met 8 november

DevLearn Conference & Expo in Las Vegas is dé plek om de toekomst van leertechnologieën te verkennen en te zien waar onze branche naartoe gaat. Als een van de grootste L&D-conferenties in Noord-Amerika zal DevLearn je energie geven, inspireren en je de inzichten geven die je nodig hebt om jouw leerprojecten tot leven te brengen! De Performance Journey naar DevLearn 2024 wordt gecombineerd met diverse bedrijfsbezoeken.. Hoe zien deze bedrijven de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?

Learning 2024; van 4 tot 6 december

Het Learning 2024 event is de ‘must do’ conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega’s van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, wordt er voor gezorgd dat dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat. Dit jaar wordt Learning 2024 gecombineerd met een aantal bedrijfsbezoeken in Orlando. Een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven. Optioneel kun je een bezoek brengen aan een Disneypark.

Een complete reis

Beide Performance Journeys zijn een complete reis. Inbegrepen is:

  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Alle hotelovernachtingen
  • Deelname aan DevLearn 2024 of Learning 2024
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk

Ga je mee?

Samen met duizenden lerende collega’s van over de hele wereld richten we ons bij beide events op de impact van steeds grotere zakelijke uitdagingen en hoe deze veranderingen en verschuivingen in ons werk veranderingen in het leren teweegbrengen. Werk jij als Learning- Professional, Manager of Director, HR- of Talent Professional, Content- Developer of Producer, Technologie of IT specialist met een focus op leren? En ben je geïnteresseerd in een van de studiereizen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch