Blogs

Werkplekleren in verpleeghuizen van Alrijne Zorggroep. In gesprek met Marijne Smit, Opleidingsadviseur

  • Xprtise Podcast

In de Xprtise Podcast spreken we met innovatieve Learning & Development professionals in Nederland; waar zijn zij mee bezig, met welke uitdagingen hebben zij te maken hebben en hoe brengen zij het leren naar de werkplek?

Alrijne Zorggroep is in haar ziekenhuizen al een aantal jaar intensief én met groot succes bezig met het implementeren van het leren op de werkplek. Het innovatieve leerecosysteem AskAlrijne brengt het leren naar de werkplek en maakt het leren voor de medewerkers daarmee toegankelijker én slimmer (op het juiste moment, op de juiste plaats). Inmiddels zijn er binnen de verpleeghuizen van Alrijne ook een aantal projecten gestart.

In deze achtste aflevering van de Xprtise Podcast gaan we hierover in gesprek met Marijne Smit, Opleidingsadviseur Verpleeghuizen bij Alrijne Zorggroep en met Robin de Graaf, Learning & Performance Consultant bij Xprtise. We praten over de inzet van leren op de werkplek bij de verpleeghuizen van Alrijne in Leiderdorp en Alphen a/d Rijn. Hoe pakken Marijne en Robin dit aan, waar lopen ze tegen aan en wat zijn de resultaten?

Episode #8 | Alrijne Zorggroep; Verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn

Interesse in leren op de werkplek?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Performance Support en leren op de werkplek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of door een mail te sturen aan info@xprtise.com.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch