Nieuws

Xprtise en Profportaal Zorg bundelen krachten voor innovatieve leeroplossingen in de zorgsector

  • Janine van Zoest
Xprtise en Profportaal Zorg hebben hun samenwerking officieel bekrachtigd met het ondertekenen van een overeenkomst, die de weg vrijmaakt voor gezamenlijke inspanningen om leertechnologie en -content verder te ontwikkelen voor zorgprofessionals. Deze samenwerking onderstreept het gedeelde streven naar voortdurende verbetering van de zorgkwaliteit door middel van toegankelijk onderwijs en kennisdeling.

Een eerste initiatief binnen deze samenwerking is de lancering van een gespecialiseerde opleiding: de 5 Moments of Need® Designer voor de zorgsector. De opleiding, aangeboden door de 5 Moments of Need® Academy, is beschikbaar voor zowel leden van Profportaal Zorg als niet-leden. Het interne platform van Profportaal Zorg zal actief worden ingezet om de deelnemers gedurende het leertraject te verbinden en ondersteunen.

Bevorderen van innovatie in leren en ontwikkelen

De samenwerking tussen Xprtise en Profportaal Zorg richt zich verder op het bevorderen van innovatie in leren en ontwikkelen, het delen van kennis en het verbinden van organisaties met vergelijkbare uitdagingen.  

Regelmatig overleg en evaluaties zorgen ervoor dat de samenwerking blijft inspelen op de behoeften van L&D-professionals en de organisaties die zij vertegenwoordigen. Deze strategische alliantie markeert een belangrijke stap voorwaarts in het toegankelijk maken van hoogwaardige leeroplossingen binnen de zorg. 

Over Profportaal Zorg

Profportaal Zorg (PPZ) is een coöperatieve samenwerking van zorgorganisaties in Nederland die zich richt op het versterken van leren en ontwikkelen binnen de zorgsector. PPZ bundelt en deelt kennis en expertise om zorgprofessionals te ondersteunen in hun continue ontwikkeling. Door gezamenlijk te investeren in innovatieve leeroplossingen, bieden we onze leden de tools en kennis om de kwaliteit van zorg te verbeteren. 

Leden van Profportaal Zorg profiteren van diensten, kortingen op relevante producten, en toegang tot een breed netwerk van zorgorganisaties.  

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch