Nieuws

Xprtise en Alrijne op Shortlist Learning Technologies Awards 2024

  • Janine van Zoest
Met trots kondigen wij aan dat het project Xprtise x Alrijne Hospital: AI-Driven Excellence in Healthcare: Transforming Workflow Learning and Performance Support is geselecteerd voor de shortlist van de Learning Technology Awards 2024 in de categorie Best use of AI in learning.

Xprtise helpt organisaties om werknemers ondersteuning te bieden in hun werk, op de momenten dat zij dit nodig hebben, door middel van werkplekleren en Performance Support. Dit pakken wij aan op projectbasis. Per project kiezen we een doelgroep om werkplekleren voor te ontwikkelen en in Performance Support technologie AskDelphi beschikbaar te maken. Met een aantal inhoudsdeskundigen analyseren we het werkproces, om zo informatie in de context van het realistische werkproces aan te bieden. We analyseren de kritieke impact van taken en werken taken uit met stap-informatie. Deze analyses voeren we uit samen met inhoudsexperts. Dit vraagt om een behoorlijke tijdsinvestering, resulteert in een projectdoorlooptijd van meerdere maanden en brengt risico’s voor accuraatheid van informatie met zich mee.

AskDelphi AI

Samen met opleidingsziekenhuis Alrijne hebben wij de tool AskDelphi AI ontwikkeld om in minder tijd meer oplossingen met hogere kwaliteit te implementeren. Deze AI-tool versnelt het analyseproces door, op basis van bestaande en geaccordeerde documentatie over het werkproces, taakgerichte ondersteuning, content en een formeel leerplan te genereren. Deze output valideren we met de inhoudsdeskundigen in één of twee validatiesessies.

Het nieuwe analyseproces met inzet van AskDelphi AI verkort de doorlooptijd van projecten en borgt de kwaliteit en accuraatheid van de analyse uitkomsten. Zo kunnen we in minder tijd meer zorgmedewerkers bedienen met Performance Support om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg.

Resultaten tot nu toe

De resultaten die onze AskDelphi AI brengt zijn:

  • De tijdsinvestering van inhoudsdeskundigen uit de zorg verlichten met 70%.
  • Projecten 67% sneller afronden.
  • L&D consultants 71% efficiënter laten werken.

Inhoudsdeskundigen van Alrijne die de AI en de output hebben gezien, waren net zo enthousiast als wij. Hun reactie: ‘Fantastisch dat de tool dit zo snel kan en met zulke goede kwaliteit! Dat gaat ons veel opleveren”

Deze nominatie onderstreept de waarde van ons werk in het toepassen van AI om de ondersteuning van werkprocessen en het leren op de werkplek binnen de zorgsector te optimaliseren. We kijken ernaar uit om op 13 november aanwezig te zijn bij de uitreiking in Londen!

Meer weten? Neem contact met ons op via info@xprtise.com

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch