Vacature

Learning & Performance Consultant

Een unieke plek bij een van de snelst groeiende Learning & Development organisaties.

Aan de slag bij Xprtise

Xprtise is een snelgroeiende organisatie gericht op het innoveren van de aanpak van leren en performance binnen organisaties. Wij werken voor middelgrote en grote organisaties in zowel de US als Europa en heeft kantoren in Philadelphia (US) en ’s-Hertogenbosch. Wij zijn momenteel op zoek naar een professional die geïnteresseerd is om in een innovatieve, ambitieuze en snelgroeiende organisatie aan de slag te gaan als Learning & Performance consultant. Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is ons avontuur jouw avontuur!

Als Learning & Performance consultant bij Xprtise experimenteer je met nieuwe methodologieën en technologieën die je van onze experts hebt geleerd en pas je je opgedane kennis direct toe in de praktijk. Tijdens de inwerkperiode van jouw nieuwe baan word je begeleid door onze consultants, maar we verwachten van je dat je al snel zelf aan de slag gaat.

Je ontwikkelt oplossingen die echt het verschil voor ons en onze klanten gaan maken. Concreet: je werkt mee aan het ontwikkelen van innovatieve werkplek leeroplossingen, gericht op de verbetering van performance van de medewerkers van onze klanten.

Wat wij vragen

Wij vragen een afgeronde opleiding op Universitair of HBO niveau, voorkeur voor een opleidingskundige opleiding, zoals Learning & Development in organisaties van de HAN, Onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht of Maastricht of Onderwijskunde en Technologie aan de Universiteit Twente. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal perfect. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om te reizen voor het werk. Je bent energiek en hebt een zelfstandige instelling. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, je kunt collega’s overtuigen van jouw ideeën en krijgt ze mee in jouw plannen. Je weet hoe je argumenten moet onderbouwen en kunt goed samenwerken. Het is een absolute must om bekend te zijn in onze wereld van the 5 Moments of Need, performance support en 70:20:10.

Wat wij je bieden

We bieden je een unieke plek bij een van de snelst groeiende Learning & Development organisaties. We hebben per direct ruimte voor een fulltime medewerker (parttime is bespreekbaar) en bieden een marktconform salaris. Je komt te werken in een gemotiveerd en dynamisch team, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en plezier in je werk een belangrijke plaats inneemt. We hebben een open en informele cultuur waar de lijntjes kort zijn en eigen initiatief veel ruimte krijgt.

Ben je geïnteresseerd? Mooi!

Het proces is simpel: je mailt ons een korte motivatie met je cv als bijlage naar info@xprtise.com. We nemen dan spoedig contact met je op. Mochten we geïnteresseerd in je zijn, dan volgt een gesprek. Wij zien ernaar uit!

Xprtise BV Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch