Events

Performance Journey goes Dutch

  • 05/06/2024
  • 09:00
  • Ermelo

Uniek twee-daags L&D event met (inter)nationale top sprekers.

De Performance Journey goes Dutch komt terug! Na het succes van de eerste editie in 2022 organiseren we op 5 en 6 juni 2024 het tweedaagse evenement opnieuw. Een uniek event voor L&D, training en HR professionals waar we niet alleen luisteren naar interessante keynotes, maar ook: doen! Daar moet je bij zijn!

Verwacht een uniek en interactief programma met (inter)nationale sprekers en onderwerpen als Werkplekleren, de 5 Moments of Need®, Performance Support, Artificial Intelligence, Adaptief Leren, VR & AR. Het belooft een interessant, interactief en verrassend programma te worden op een unieke locatie, midden in de bossen van Ermelo, samen met vele collega-deelnemers uit de L&D branche.

(Inter)nationale topsprekers

Verwacht topsprekers en CLO’s van vooraanstaande (inter)nationale bedrijven die je twee volle dagen inspireren. Reeds bevestigde sprekers zijn:

David James (o.a. host van de welbekende The Learning & Development Podcast), Donald Clark (expert op het gebied van leren en Artificial Intelligence) Bob Mosher (grondlegger van de 5 Moments of Need® methodologie), Katelijn Nijsmans (neuropsycholoog), Hans van Dijk (Associate Professor bij TIAS School for Business & Society) en Femke Hameetman (Directeur van het Dordrechts Museum). Ook hebben we Pieter van den Hoogenband -drievoudig Olympisch kampioen zwemmen en Chef de Mission van de Olympische Spelen in Parijs- aan ons weten te binden. Hij neemt ons mee in een inspirerend verhaal over zijn sportcarrière, herkenbare anekdotes en de vele learnings.

Meer sprekers maken we in de komende weken bekend. Houd hiervoor het programma in de gaten.

Waarom deelnemen?

De Performance Journey goes Dutch wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties. Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben én wil je dit bespreken met én leren van andere collega’s? Dan is dit event interessant voor jou!

Naast de boeiende keynotes kun je deelnemen aan de actieve workshops. Met een bijdrage van onder andere LUMC, NS, ASML, de Politie, de Koninklijke Marine en de Belastingdienst. Ook bieden we sponsor sessies aan van onder andere Drillster, hihaho, Courseware en TTS, Salta Group, Recreate en Infolearn waarin de nieuwste ontwikkelingen en succesvolle klantvoorbeelden op het gebied van o.a. interactieve video, werkplekleeroplossingen, adaptief leren en leerinnovaties als VR en AR worden besproken.

Naast het inhoudelijke programma is er voldoende ruimte om te netwerken, te ontspannen in het hotel of te genieten tijdens de feestavond met livemuziek.

Ontmoeten en inspireren

Ontmoeten en inspireren staat centraal op 5 en 6 juni in de Heerlickheijd van Ermelo, een mooie bosrijke congreslocatie op de Veluwe in Midden Nederland. In twee dagen word je meegenomen in de laatste trends, ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van leren en ontwikkelen.

De prijs voor een ticket is inclusief:

  • 2 dagen inhoudelijk programma
  • Hotelovernachting in de De Heerlickheijd van Ermelo
  • Netwerken met andere L&D collega’s
  • Ontbijt, lunch (2x), diner
  • Feestavond met livemuziek

De Heerlickheijd van Ermelo | Staringlaan 1 | 3852 LA Ermelo

Ben jij er bij?

Heb je interesse om deel te nemen aan de Performance Journey goes Dutch 2024? Reserveer dan je hier je ticket. Dan nemen wij contact met je op over de betaling (op factuur). Wil je meerdere tickets tegelijk bestellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Geef in het contactformulier aan om hoeveel tickets het gaat.

Heb je vragen over het evenement of over het bestellen van tickets? Neem dan contact met ons op via info@5momentsofneed.nl.

We kijken uit naar je komst!