Events

5 Moments of Need® Measurement Programma

  • 25/09/2024
  • 09:00
  • Online

Leer de resultaten en impact van jouw leerstrategie te meten.

Een werkplekleeroplossing en -strategie resulteren vaak in een complete architectuur van blended learning, kennisbeheer en kennisdeling, informeel leren, coachen en daadwerkelijk leren op de werkplek. Dit alles met ondersteuning van een Digital Coach. Maar: is de oplossing wel zo succesvol? Hoe gaat het met het ‘nieuwe’ leren? Werken de initiatieven en strategieën? Welke impact heeft het? Wat zijn de successen? Waar liggen de uitdagingen en de kansen voor de toekomst?

Doe mee met het 5 Moments of Need® Measurement Programma en leer de resultaten en impact van jouw leerstrategie meten.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Measurement Programma leer je wat learning measurement is, welke elementen je kunt inzetten om belangrijke gegevens boven water te krijgen én hoe je de uitkomsten daadwerkelijk kunt koppelen aan de prestaties van de medewerkers in jouw organisatie. Het programma helpt je de basis van jouw measurement strategie goed te krijgen. Je zet een measurement strategie op die past binnen jouw organisatie en vertaald deze naar een project binnen de eigen organisatie. Aan het einde van het programma lever je een businesscase op waarin de resultaten van een project inzichtelijk zijn gemaakt. Verder kun je rekenen op:

  • Toegang tot de AskDelphi Performance Supportoplossing met werkplekondersteuning rond Measurement. Hierin zijn alle materialen en voorbeelden opgenomen die nodig zijn om de businesscase te ontwikkelen.
  • Samenwerken en sparren over dit onderwerp met ervaren 5 Moments of Need® consultants en L&D professionals, zowel gedurende het programma als na afloop.

De bijeenkomsten vinden virtueel plaats onder begeleiding van ervaren Nederlandstalige 5 Moments of Need® consultants. Het eerstvolgende Measurement Programma start op 25 september 2024, met een doorlooptijd van anderhalve maand. Het programma heeft een individuele tijdsinvestering van 20 tot 30 uur en is gericht op L&D medewerkers uit diverse Nederlandse organisaties.

Kosten en aanmelden

De kosten van het Measurement Programma bedragen: €295,00 (exclusief btw) per deelnemer. Meld je aan door jouw contactgegevens achter te laten via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met je op. Maatwerk opties voor een in-company traject zijn bespreekbaar. Wil je meer weten over dit programma of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@xprtise.com.

Programma

Woensdag 25 september • Sessie 1

Introductiesessie, start businesscase

Dinsdag 15 oktober • Sessie 2

Businesscase bespreken

Dinsdag 5 november • Sessie 3

Presentatie ontwikkelde businesscases

Met onze werkplekleeroplossing weten medewerkers in no-time welke stappen zij moeten doorlopen in een specifieke situatie, op en om het spoor.

Servi Orbons Opleidingsadviseur voor Operationeel Management - NS

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Door de focus binnen de leeroplossing volledig te leggen op taken en rollen, worden operatie-assistenten tijdens hun opleiding en tijdens het uitvoeren van de basiswerkzaamheden van begin tot eind ondersteunt.

Carla van Gammeren Praktijkopleider operatieassistenten - Alrijne Ziekenhuis
Events

Gerelateerde evenementen

Deze opleidingen, workshops en events vind je mogelijk ook interessant.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch