Events

5 Moments of Need® Introductie Workshop

  • 24/09/2024
  • 09:00
  • Online

Krijg grip op werkplekleren op basis van de 5 Moments of Need® methodologie.

Ben je geïnteresseerd in het verkorten van inwerktijd? Wil je de prestaties van jouw medewerkers verhogen? Fouten door menselijke handelen verminderen? En minder kosten maken voor opleiden en ontwikkelen?

Doe dan mee met de 5 Moments of Need® Introductie Workshop en krijg op een laagdrempelige manier ‘feeling’ met de mogelijkheden van de methodologie.

Wat leer je?

In de Introductie Workshop leer je kansen en uitdagingen voor de implementatie van werkplekleren in de eigen organisatie te identificeren. Na de workshop ben je in staat om, op basis van de 5 Moments of Need® methodologie, deze kansen en uitdagingen toe te lichten en te onderbouwen naar de achterban.

De bijeenkomsten vinden virtueel plaats onder begeleiding van ervaren Nederlandstalige 5 Moments of Need® consultants. De eerstvolgende Introductie Workshop start op 24 september 2024, met een doorlooptijd van anderhalve maand.

Kosten en aanmelden

De kosten van deze Introductie Workshop bedragen: €295,00 (exclusief btw) per deelnemer. Meld je aan door jouw contactgegevens achter te laten via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Maatwerk opties voor een in-company traject zijn bespreekbaar. Wil je meer weten over deze workshop of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@xprtise.com.

Programma

Dinsdag 24 september • Sessie 1

Theoretische deep dive in de 5 Moments of Need®

Dinsdag 15 oktober • Sessie 2

Mogelijke kansen en uitdagingen bij het invoeren van de 5 Moments of Need®

Woensdag 6 november • Sessie 3

5 Moments of Need® en eigen organisatie

Met onze werkplekleeroplossing weten medewerkers in no-time welke stappen zij moeten doorlopen in een specifieke situatie, op en om het spoor.

Servi Orbons Opleidingsadviseur voor Operationeel Management - NS

Onze procedures vertellen medewerkers doorgaans alleen wie, wat, waar en waarom zij iets moeten doen. Maar waar ze daadwerkelijk naar op zoek zijn, is het "hoe". Dat hebben we opgelost met de Digitale Coach.

Erwin De Beuckelaer Director of Innovation - Janssen

Door de focus binnen de leeroplossing volledig te leggen op taken en rollen, worden operatie-assistenten tijdens hun opleiding en tijdens het uitvoeren van de basiswerkzaamheden van begin tot eind ondersteunt.

Carla van Gammeren Praktijkopleider operatieassistenten - Alrijne Ziekenhuis
Events

Gerelateerde evenementen

Deze opleidingen, workshops en events vind je mogelijk ook interessant.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Xprtise B.V. Parallelweg 27, 5223 AL, 's-Hertogenbosch